Thursday, 26 January 2017

Lim Kit Siang; Hipokrit Terbesar Antara Semua - Datuk Huan Cheng Guan1. Hipokrit terbesar yang pernah ada berkaitan Skandal BMF adalah Lim Kit Siang.

2. Lim Kit Siang merupakan individu yang menentang pentadbiran Tun Mahathir ketika tahun 80-an di dalam dan di luar parlimen.

3. Lim Kit Siang telah meyakinkan pengundi PRK Seremban tahun 1983 untuk mengeluarkan 10 tuntutan mengenai penyiasatan Skandal BMF yang dia sendiri bacakan sewaktu sidang parlimen pada tahun tersebut.

4. Lim Kit Siang telah menuntut parlimen untuk menubuhkan Suruhanjaya Siasatan DiRaja untuk menyiasat skandal BMF.

5. Lim Kit Siang juga telah menerbitkan buku mengenai BMF Skandal.

6. Tetapi pada hari ini, apabila rakyat berbicara soal Skandal BMF, kesan daripada pendedahan laporan CIA, Lim Kit Siang pilih untuk bersama Tun Mahathir, individu yang mana dia sendiri pernah tuduh mempunyai hubungan dengan skandal BMF 34 tahun yang lalu.

7. Ini adalah satu tahap hipokrasi tertinggi di dalam dunia yang mana seseorang itu boleh capai.

8. Dan inilah diri Lim Kit Siang yang sebenar; dia hanya berjuang demi kepentingan politik dirinya sendiri sahaja dan bukanlah demi rakyat.

9. Setiap isu yang dibangkitkan oleh Lim Kit Siang adalah manipulasi jahat bertujuan untuk mendapat sokongan dan populariti daripada rakyat semata-mata.

10. Lim Kit Siang adalah Bapa Hipokrasi Malaysia!Huan Cheng Guan

Naib Presiden
Parti Cinta Malaysia

0 Comments:

Post a Comment