Monday, 13 March 2017

ADUN PKR BATU UBAN KATA, 'ISLAM AGAMA KEGANASAN'... KEMUDIAN MINTA MAAF!!!Cukup mudahnya beliau meminta Minta Maaf setelah penghinaan terhadap Islam beliau katakan...

Cakaplah apa sahaja... bangkitkanlah kemarahan apa-apa sahaja! Hinalah agama Islam dan Melayu sesuka hati!

Cuma jangan orang Melayu atau Islam mengata apa-apa tentang bukan Melayu atau agama bukan Islam!

ADUN Batu Uban mengeluarkan kenyataan yang sama sekali melambangkan KEBODOHAN, KEBANGANGAN serta KESENGAJAANNYA untuk mencetuskan kemarahan, bahkan mencetuskan pergaduhan berdarah akibat agama apabila mengeluarkan kenyataan di Twitter, 'FIRSTLY, ISLAM WAS NEVER A RELIGION OF PEACE'.

Raveentharan Subramaniam barangkali lupa bahawa dia berada di Malaysia. Di Malaysia, agama rasmi Persekutuan adalah ISLAM. Umat Islam merupakan UMAT MAJORITI.

Bukan sahaja dia hidup dan berkeluarga di Malaysia, bahkan menjadi peguam, kaya raya dan mencari rezeki hidup di kalangan umat Islam di Malaysia, di kelilingi dengan ISLAM yang dikatakan sebagai AGAMA GANAS.

Adakah setiap masa dia DIGANASI OLEH UMAT ISLAM di negara ini? Adakah anak-anak dan keluarganya telah diancam bakar atau kuil atau tokong atau pejabat guamannya dibakar atau diketuk sampai hancur seperti di Ayodhya, India pada tahun 1992?

Permohonan maaf yang dibuat oleh Raveentharan Subramaniam sebenarnya sudah terlambat. Mungkin dia hanya berbuat begitu dengan memberikan alasan tentang Zakir Naik tetapi bagi seseorang yang masih berasakan, dia bukanlah rakyat Malaysia tetapi mencari makan, bahkan menjadi wakil rakyat di Malaysia, dia tidak bodoh dengan mengeluarkan kenyataan seperti itu apatah lagi dia sendiri adalah seorang peguam.


ASSU

No comments:

Post a Comment