Tuesday, 19 September 2017

Hotel Grand Orient , Perai yang mesti dikunjungi.


Pasti ramai warga Pulau Pinang semua masih tak tahu ada Taman air di area Jalan Baru , Perai kan? Untuk makluman ia terletak di sebuah hotel iaitu Grand orient Hotel yang baru dibuka lebih sebulan lalu.

Bagi yang ingin membawa anak mandi-manda di situ, keseluruhan water park ini akan dibuka mulai Sabtu ini. Admin yang meninjau kelmarin pun tak sabaq nak bawak kaum kerabat mandi.  Tapi buat masa ni ia masih tak dibuka kepada umum dan hanya boleh dimasuki oleh mereka yang menginap di situ saja. Rate hotel pun berpatutan hanya sekitar RM 130 ++ sahaja.

Dijangka mini water park ini akan dibuka kepada umum mulai November ini dengan caj masuk yang amat minima. Jom kita ke sana.

Disamping itu juga hotel ini juga menawarkan gymnasium yang lengkap dengan pelbagai peralatan moden dan banyak pilihan. Di samping bilik sauna untuk lelaki dan wanita pun ada. Memang puas hati. Cafe De Orient pun anda wajib singgah. Chef Irfandan team menanti anda dengan aneka hidangan menyelerakan lagi halal dengan harga serendah
RM 9.90 sahaja satu set. Kadar bilik di hotel yang berkonsepkan amazon ini pun sangat berpatutan iaitu RM135 ++ sahaja semalam.

Like page Grand Orient Hotel untuk lebih info. Call segera 04-3830099 untuk pertanyaan atau tempahan. Boleh juga ditempah melalui agoda , booking.com dan banyak laman web lagi.

Baca di post facebook kami yang tular di sini
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2002388029998672&id=1422465924657555

No comments:

Post a comment