Monday, 24 June 2019

Saat-saat Nabila Huda,Amy Search& Ibu tiri berbaik semula



"Hadiah yg paling indah untuk hari lahir saya, terima kasih Allah SWT. Doa yang terjawab. Aku redha dan ikhlas segala dugaan dan ujian buat kami.

"Alhamdullilah. Thank You so much untuk mereka yang tidak putus-putus mendoakan kami sekeluarga. Terima Kasih kakakku 'my Superwomen' Erma Fatima tidak terbalas jasa kakak. We love u as always.


"Abil kupu_kupu kami mohon maaf selama ini kami kurang beri perhatian dan mendengar masaalah u. Alhamdullilah semoga kejadian ni dapat mengeratkan lagi hubungan kita sekeluarga. Aminnn. We love u too.



"Terima Kasih Bert kerana menjadi menantu yang baek dan banyak bersabar," demikian luahan ibu tiri Nabila Huda iaitu Norhasniza Hassan atau Nourish ketika majlis kejutan hari lahirnya.

"After 16years finally untuk hadiah yang terindah. Terima Kasih untuk kejutan hari lahir ini sgt bermakna buat i, semoga ini akan mematangkan kita semua untuk hari yang lebih baik," ucap Nourish lagi buat suaminya Amy Search.


Haaa... kan bagus macam tu... bak kata pepatah, 'air dicincang takkan putus'. Tak gitu?
.
.
.
Photo: Amy family IG

No comments:

Post a comment