Thursday, 18 July 2019

#Viral Nauzubillahiminzalik Remaja mengaku bersetubuh bersumpah pijak Al-Quran

Seorang remaja perempuan bertindak melampau apabila sanggup memijak senaskah al-Quran semata-mata ingin membuktikan dirinya telah melakukan persetubuhan.

Paparan video berdurasi tiga minit 13 saat yang tular di media sosial memaparkan sekumpulan remaja perempuan sedang merakam tindakan melampau itu berhampiran sebatang jalan di sebuah kampung.


Dalam video tersebut, kumpulan remaja berkenaan bertindak menyoal dan meminta remaja terbabit untuk membuat pengakuan bersumpah dengan memijak senaskah al-Quran berwarna hijau yang diletakkan di atas jalan .

“Betul kau bersetubuh?,cakaplah jujur.Sumpah kau bersetubuh?,” soal beberapa kawan kepada remaja perempuan terbabit.

Bagaimanapun dalam rakaman berkenaan, remaja terbabit tanpa segan silu dan bergelak tawa mengaku bahawa dirinya telah disetubuhi seorang lelaki tanpa kerelaannya.

Sehingga kini, rakaman video tersebut mendapat 590 komen balas dan 3,873 perkongsian di laman Facebook. - UTUSAN ONLINE

5 comments:

 1. Si BETINA2 ANJING PELACUR2 terKANGKANG berKENDIR HANYIR ni, SEBENAQnya adalah PENYAMAQ DAPpembunuh bangkai ANJING homo JIJIK ZIONIS ISrael - utk. mengHINA/MENGGERTAK Islam/Umatnya dgn. amat KEJI, serta mengNORMALkan SEKS BEBAS!! Mana POLIS oi?!!! Kalau TAK tangkap - ini bermakna nak MENDERHAKA kpd. DYMM YDPA sbg. KETUA AGAMA ISLAM, mengikut UNDG2 PERLEMBAGAAN 3 kita!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by a blog administrator.

   Delete
  2. PEMBETULAN:

   Tgk. si BANGKAI2 ANJING2 HOMO DAPembunuh juga makin BUAS - bahkan DEMO2 HARAM depa dah diHALALkan secara HARAM, termsk. di MASA2 HADAPAN, oleh si TIMBALAN MENTERI UNDG2 bangkai ANJING HOMO PARIA PENIPU ni, yg. MELANGGAR Undg2 Perlembagaan 3, yg. termsk. mengHINA akan ISLAM/umatnya, serta MENGHINA/MENIPU dan MENDERHAKA kpd. DYMM YDPA sbg. KETUA AGAMA ISLAM!!! Lihat di -

   https://www.ismaweb.net/2019/07/18/kenyataan-hanipa-maidin-buka-pintu-maksiat-puak-songsang/

   Kenyataan Hanipa Maidin buka pintu maksiat puak songsang: Timbalan menteri kata polis tiada kuasa halang perarakan LGBT

   Oleh Admin

   Isma Web net
   18/07/2019

   Delete
  3. Inilah juga sbb. KEDUA2 bangkai Anjing BARUA2 anwar PARIA HOMO/DAPbangkai ANJING homo JIJIK Zionis ISrael tu, iaitu si BETINA siti PELACUR PN PARIA dan mujahid HOMO tu - nak MENGALIH PERHATIAN dgn. isu ARAK dr. isu yg. lebih amat PENTING ini dan yg. diSEMBUNYIKan oleh media2 ANJING ZIONIS depa - iaitu PENIPUAN,SABOTAJ dan PENDERHAKAAN oleh rejim PH-DAP ANJING Zionis KEPARAT terhdp. HAK dan KUASA EKSEKUTIF DYMM YDPA dan MAJLIS RAJA2, serta RAJA2 NEGERI kita dlm. PENTADBIRAN dan PERLINDUNGAN ke atas UNDG2 serta MAHKAMAH SYARIAH, serta MAJLIS2 AGAMA ISLAM, mengikut UNDG2 PERLEMBAGAAN 3(5) dan 38(4), melalui gubalan RUU Profesion Guaman Syarie (Wilayah-Wilayah Persekutuan) 2019!!!!

   Mana PEGUAM2 ISLAM/MELAYU tulen kita?!! hang TIDOQkah oi!!! Buat lapuran POLIS cepat sblm. TERLAM-BAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lihat artikel amat BERNAS oleh Dr Shamrahayu A. Aziz yg. cuba diTUTUP mulut tak lama dulu dlm. isu ANJING2 PKR/DAP nak perjuangkan ‘hak KESAMAAN‘ Zionis PENIPU melalui UNDG2 ICERD Zionis PBB di -

   1. https://malaysiagazette.com/blog/2019/07/15/usulakta-profesion-guaman-syarie-ketepikan-peranan-agong/

   Usul Akta Profesion Guaman Syarie ketepikan peranan Agong?

   Oleh Dr Shamrahayu A. Aziz: Pensyarah undang-undang di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM)

   Malaysia Gazette com
   15 Julai 2019; dan di
   https://mykmu.net/2019/07/16/gugur-kuasa-yang-di-pertuan-agong-pindaan-ruu-profesion-guaman-syarie-dipertikai/

   Gugur Kuasa Yang Di-Pertuan Agong? Pindaan RUU Profesion Guaman Syarie Dipertikai

   Oleh RHG

   Sumber: Media UMNO

   MYKMU net
   July 16, 2019

   Delete
  4. Sbb. tu si ANJING2 HOMO/GILA SEKS DAPpembunuh ni makin RAKUS mengHINA/mengGERTAK akan ISLAM/umatnya - sbb. melalui gubalan RUU Profesion Guaman Syarie (Wilayah-Wilayah Persekutuan) 2019 tu - MAHKAMAH dan UNDG2 SYARIAH yg. di bawah perlindungan dan tanggungjawab KUASA dan HAK EKSEKUTIF DYMM YDPA/RAJA2 NEGERI/MAJLIS RAJA2 akan diPIJAK2 dan diHAPUSkan habis2an, oleh si mujahid HOMO bangkai ANJING-PENJILAT DAPpembunuh!!

   Delete