Wednesday, 30 October 2019

Khas buat peminat game sims 2





Sims 2 merupakan game paling "best" bagi penggemar sims. So bagi anda yang berminat nak download semula game ni, boleh lah klick =>  SIMS 2

dah download tak kan nak main yang basic kan? so bagi yang berminat nak explore lebih, di bawah ni kami sediakan link untuk CC 







nak download CC untuk orang sims / perabot / deco /baju/ fashion rambut

1. sims 2 (mode the sims)
2.  Sims 2 thesimsresource
3. Sims 2 Lana CC ok bagi admin, Lana ni yang paling best.sebab dia sesuai dengan jiwa admin. 
4. sims parsimonious bagi yang minat magic or dulu-dulu yang ni sesuai untuk korang.

No comments:

Post a Comment