Friday, 27 December 2019

#BandarCassia Tragis! kemalangan melibatkan Treler & 4 buah kereta
Tragis! Dua maut dalam kemalangan membabitkan lima kenderaan di Kilometer 160.9 Lebuhraya Utara Selatan (PLUS) arah selatan awal pagi ini.

Kemalangan yang berlaku kira-kira jam 12 tengah malam tadi melibatkan dua treler dan tiga kereta.

Dua mangsa maut ialah seorang wanita dan bayinya berusia lapan bulan yang tersepit di dalam kenderaan.

Mangsa maut dikenal pasti sebagai Siti Khadijah Haron, 33, dan bayi perempuannya, Nur Qaireen Marissa Nor Azry.


Menurut laporan Astro Awani, kedua-dua mangsa dalam perjalanan secara berkonvoi untuk pulang ke Pahang selepas mengikuti hari keluarga di Alor Setar, Kedah.Nahas turut menyebabkan kesesakan teruk lebih tiga jam.
Sementara itu, pasukan Bomba dan Penyelamat Nibong Tebal memaklumkan menerima panggilan pada jam 12.14 pagi.

Setiba di lokasi kejadian, dua mangsa yang berada di tempat duduk belakang kenderaan jenis Proton Waja itu didapati tersepit dan disahkan meninggal dunia di lokasi kejadian.

Sementara itu, tiga lagi mangsa yang menaiki kenderaan sama hanya mengalami cedera ringan.

Kedua-dua mangsa yang tersepit berjaya dikeluarkan dan dihantar ke Hospital Seberang Jaya.
1 comment:

  1. Saya ibu EVA FIORENTINA APRILA  dari palembang mengucap syukur kepada allah,karna melalui bantuan dari aki abdul jamal yg sebesar 20m kini saya sudah bisa menjalankan usaha saya lagi.Puji syukur saya panjatkan kepada Allah yang telah mempertemukan saya dengan Aki Abdul Jamal dan melalui bantun pesugihan putih beliau yang sebar 5M inilah yang saya gunakan untuk membuka usaha selama ini,makanya saya sengaja memposting pesang sinkat ini biar semua orang tau kalau Aki Abdul Jamal bisa membantuh kita mengenai masalah ekonomi dengan bantuan pesugihan putihnya yang tampa tumbal karna saya juga tampa sengaja menemukan postingan orang diinternet jadi saya lansun menhubungi beliau dan dengan senang hati beliau mau membantuh saya,,jadi bagi teman teman yang mempunyai keluhan jangan anda ragu untuk menghubungi beliau di No Wa 085-254-384-488- rasa
    senang ini tidak bisa diunkapkan dengan kata kata makanya saya 1 allah suatu hari nanti saya akan berkunjun ke kediaman Aki untuk silaturahmi.Wassalam dari saya ibu EVA FIORENTINA APRILA dan untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Aki disini PESUGIHAN UANG GAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete