Tuesday, 30 June 2020

#Banyuwangi Dukun Rogol Janda dalam keadaan mabuk

Seorang lelaki bertatu mengaku sebagai dukun bersetubuh dengan seorang janda dalam keadaan mabuk.

Detik News melaporkan, Ketua Polis Banyuwangi, Komisioner Arman Asmara Syarifudin berkata, sebelum kejadian suspek berusia 32 tahun itu meminum dua botol minuman keras bersama rakannya di halaman bengkel di rumah mangsa.

"Suspek memperkosa mangsa dengan alasan 'membuka aura' bagi mengelak nasib malang," katanya.

Tambahnya, suspek melampiaskan nafsunya di kawasan kebun pokok buluh belakang rumah mangsa yang sunyi.Malah, dia mengaku dirinya seorang dukun dan sempat membakar kemenyan sebelum memegang perut mangsa, lalu terangsang dan merogol wanita itu.

Mangsa yang ketakutan selepas diugut akan dicekik suspek yang mabuk hanya pasrah menjadi tempat melampias nafsu serakah suspek.

Mengambil kesempatan dengan keadaan suspek yang kelelahan selepas nafsunya dipuaskan, mangsa mengadu mengenai kejadian kepada ibu bapanya.

Ibu mangsa kemudian membuat laporan polis sebelum suspek ditahan dan dibawa ke balai untuk membantu siasatan.

SUMBER : Detik News/Cari

1 comment:

 1. Data peribadi
  Negara Indonesia
  Nama: Susilowati efi
  Alamat: jl.kincir 2 no.20 rt 8 rw 6
  Telefon: +6282385590743
  WhatsApp: +6282385590743
  e_mail: susilowatinov79@gmail.com
  Sudah dua tahun saya memberi kesaksian tentang bagaimana saya meminjam 800 juta dari Syarikat Pinjaman Rossa Stanley dan beberapa orang meragui saya kerana tahap kegembiraan saya dapat membuktikan kepada anda semua bahawa Ibu Rossa Stanley bukanlah pemberi pinjaman palsu. Dia harus memberi saya satu perkara lagi untuk tersenyum kerana setelah menyelesaikan ansuran pinjaman bulanan yang saya pinjam sebelum saya memohon kepada ibu saya bahawa saya ingin pergi untuk pengembangan perniagaan lebih lanjut jadi saya menyerah 2.8 bilion setelah melalui proses undang-undang transaksi saya diluluskan oleh pihak berkuasa dan dalam masa tiga hari proses undang-undang untuk menyalurkan pinjaman saya ke akaun Central Bank Asia saya dapat dicapai dengan mudah. Saya tidak menghadapi cabaran dengan Bank Indonesia kerana Puan rossa dan rossastanleyloancompany@gmail.com Pasukan pengurusan telah dianggap sebagai pemberi pinjaman yang sah sehingga tidak ada masalah sama sekali untuk mendapatkan bantuan kewangan, hubungi Pemberi pinjaman rossastanleyloan hari ini
  e_mail: [rossastanleyloancompany@gmail.com]

  Semoga kedamaian, rahmat, dan rahmat Allah juga bersamamu.

  ReplyDelete