rubiconproject.com, 9655, RESELLER, 0bfd66d529a55807)

Sunday, 10 October 2021

Jawatan kosong Pulau Pinang


Anda runsing tiada pekerjaan??

Tinggal jauh dari Kawasan perindustrian, susah cari transport dan hostel??

JOM JOIN MATTEL! Pengalaman bekerja membuat  pengeluaran produk HOTWHEELS !! Satu-satunya kilang pembuatan Hotwheels di Malaysia

JAWATAN KOSONG MATTEL (M) SDN BHD di PRAI


1) Operator Pengeluaran 


Gaji Kasar RM2600.00 !!


Jawatan TETAP ✔

Kelayakan PMR / SPM ✔

18 tahun dan keatas sahaja ✔

🚐 💨Transport di sediakan ✔

Hostel ✔

Elaun shift siang dan malam ✔

Elaun Kedatangan ✔

Bonus Produktiviti ✔

Bonus Pengekalan ✔

Bonus Suku Tahun/Akhir Tahun ✔

Subsidi Makan ✔

Elaun Faktor ✔

OT ✔


Klik link untuk memohon:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdL0Nc0mEWVkHecNjCTrFaElfZuRbsnSRogBtpnPoGEo0aKA/viewform

Tempat makan best di Bayan Baru Penang





Assalamualaikum dan salam sejahtera warga Penang. 

Admin nak share berita baik untuk ampa semua warga Penang. Bagi yang dah lengkap 2 Dos Vaksin ampa boleh pi try serbu Berri Coffee and Restaurant. Restoran ni terletak kat area Bayan Baru. Sempoi bak hang dia punya Western Food. Paling recommended dia punya Lamb Chop dan Serloin Steak dia. Padu baq hang dia punya kuah Black Pepper. Mak mentua lalu belakang boleh tak perasan woooo.

La ni depa dah open untuk Dine-In bagi yang dah cukup syarat 2 Dos Vaksin. Yang paling penting SOP ampa mau dok jaga sama time makan dine-in atau take away kat sana.

Paling best owner restoran ni Muslim, so ampa semua tak payah risau makanan kat sini dijamin HALAL-an Toyyiba. 

Konsep restoran ni sangat santai ala-ala macam makan kat Café pun ada. Nak sejuk boleh dok kat dalam restoran ada “Air-cond. Nak santai boleh relax-relax dok kat luaq sambil makan “otak-otak”. Parking pun senang baq hang. 

Tunggu apa lagi, jom kita serbu tang ni pulak.

📍Alamat: Berri Coffee and Restaurant

2-G-10, Quarter Mile, Jalan Solok Mayang Pasir, Bayan Baru,  Bayan Lepas, Pulau Pinang

☎️ Phone: 04-6111821


Website: https://www.shgroupsb.com/berri-coffee-and-restaurant


Facebook: Berri Coffee And Restaurant

https://www.facebook.com/berricoffeerestaurant/

Instagram: berri_coffee_restaurant

https://www.instagram.com/berri_coffee_restaurant/

TikTok: @berricoffeerestaurant